Ahmet Ş. ÖZTÜRK, CEO

ISLEM ODASI UK LTD. Kurucu, Ekonomist

Ahmet Ş. Öztürk, ilk ve Orta eğitimini İstanbul’da Özel bir okulda tamamladıktan sonra, Yükseköğrenimini Kanada’da York University – Seneca College, International Business Co-Op bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra Kanada’nın en büyük inşaat şirketlerinden Toro Glasswall Canada ve Faith Paint LLC. şirketlerinin Hazine Departmanlarında çalışarak stajını tamamladı.

2008 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra SPK, FX Regülasyonu öncesi FXCM İngiltere Ofisi ile Türkiye Masasında görev aldı. Askerlik görevi sonrası başladığı Destek Menkul Değerler A.Ş’deki Forex pazarlama birim müdürü görevinden, Tacirler Menkul Değerlerden aldığı iş teklifini Finans Piyasalarındaki kariyer basamaklarını daha köklü ve kurumsal bir firma ile daha hızlı tırmanacağını düşünerek kabul etti.

Tacirler Menkul Değerlerde Pazarlama Koordinatörüğü yürütmesinin yanı sıra duayen Türkiyede parmakla gösterilen Analistlerden Ahmet Mergen ve Canan Karatay ile Türkiye’de ilk Video Analiz Programını hazırladı ve kamera arkasını yönetti.  Tacirler Menkul Değerlerdeki 2 yıllık görevinden, ALB Menkul Değerler A.Ş’ye Hazine Departmanı Uzmanı olarak transfer oldu ve ALB FX Hazine departmanının kurulumunda görev aldı ve kurum bünyesindeki özellikle Kapalı Çarşı yatırımcılarının Yüksek hacimli Hazine Operasyonlarını yönetti. 2013 yılında ALB Menkul Değerler A.Ş’deki görevinden ise, İngiltere merkezli Türev Piyasalar Danışmanlık şirketi olan ASCAA Investment Group’u kurmak için ayrıldı. ASCAA Group olarak Türev Piyasalarda piyasa yapıcı aracı kurumlardan İsrail Menşeili, İngiltere Firması olan Trade24 Investment LTD ’ye danışmanlık vermesinin yanı sıra diğer bir İngiltere merkezli şirket olan IKON Finance LTD ’te Head of International FX unvanı ile dünyanın birçok ülkesinden yatırımcılara Uluslararası Türev Piyasalar Uzmanı unvanı ile hizmet vermiştir.

Ahmet Ş. Öztürk, Mayıs 2016 yılında sosyal medyanın her alanda olduğu gibi finans alanında da belirleyici rol üstleneceğini ön görerek İstanbul’da kurduğu İŞLEM ODASI Markası altında yeni bir yapılanmaya giderek Uluslararası Aracı kurumlara Online ve uzaktan Danışman Ekonomist olarak hizmet vermeye başladı aynı zamanda herhangi bir kurum bünyesinde işlem yapan bireysel yatırımcılara ise Grafik Analiz, Seminer/Webinar Eğitimleri vermeye başladı.

Ahmet Ş. Öztürk halen kendi yüksek montanlı FX ve NYSE Trade işlemlerinin yanısıra, İngiltere ve Dubai’nin büyük aracı kurumlarına danışmanlık sağlayan Ahmet Ş. Öztürk, aynı zamanda çeşitli sosyal mecralarda BIST, FX, CRYPTOCURRENCY ve NYSE hisselerinde hazırlamış olduğu Grafik Analizleri Türk ve yabancı yatırımcılar için yayınlamakta ve Piyasa bilinci oluşturmak amacıyla zamanının büyük bir bölümünü yeni yatırımcılara ayırmaktadır.

İŞLEM ODASI UK LTD.

Şirketimiz ve markamız Dünyanın Finans Merkezi olan İngiltere’de tescillidir.
ISLEM ODASI UK LTD. güçlü öz sermayesi ve hukuksal alt yapısı ile uluslararası arenada daha kurumsal yapıya sahip bir şirkettir.

I Have Been Featured In:

Başvuru Formu

İŞLEM ODASI’na erken erişim istiyorsan bekleme listesine kayıt ol, seni gelişmelerden haberdar edelim!